····· ESPECTACLE ·····

La Rateta és l’amiga que et fa somriure mentre et diu veritats a la cara; la tieta guai que t’explica allò que els teus pares t’amagaven; la mare que reconeix que no és perfecta; la parella que et demana el divorci amb una cançó. La Rateta és la veu de les dones del s.XXI


Xavi Palomera Fotografies

Cançons boniques i descarades, una posta en escena sense quarta paret on el cabaret i el clown acompanyen de forma orgànica la música d’autora. Dansa, performance, moments únics i revolucionaris…cada show és una aventura única.


Xavi Palomera Fotografies

L’espectacle està en evolució, creix i s’alimenta del públic, de l’actualiat i de la creativitat dels seus pares: la familia ratolina.

Va dirigit a un públic adult amb ganes de viatjar emocionalment entre un riure i una llàgrima.

El format de l’espectacle és molt versàtil i ha funcionat en teatres i auditoris, convencions, festes majors i bars, en qualsevol franja horària. 

··· Problemes Europeus ···

Diàriament ens trobem amb enormes problemes minúsculs que s’interposen entre nosaltres i la vida perfecta que somiàvem de petits. El nostre nou disc “Problemes Europeus” (2018) és un homenatge a les dificultats que patim els habitants del 1r Món.


Xavi Palomera Fotografies


Tornar a Història

Tancar Menú