l'espectacle

La Rateta és l’amiga que et fa somriure mentre et diu veritats a la cara; la tieta guai que t’explica allò que els teus pares t’amagaven; la mare que reconeix que no és perfecta; la parella que et demana el divorci amb una cançó. La Rateta és la veu de les dones del s.XXI

@daniahph
@daniahph

Cançons boniques i descarades, una posta en escena sense quarta paret on el cabaret i el clown acompanyen de forma orgànica la música d’autora. Dansa, performance, moments únics i revolucionaris…cada show és una aventura única.

Xavi Palomera Fotografies

L’espectacle està en evolució, creix i s’alimenta del públic, de l’actualiat i de la creativitat dels seus pares: la familia ratolina.

Va dirigit a un públic adult amb ganes de viatjar emocionalment entre un riure i una llàgrima.

El format de l’espectacle és molt versàtil i ha funcionat en teatres i auditoris, convencions, festes majors i bars, en qualsevol franja horària. 

- Estem bé -

Davant de la pregunta “com estàs?”, generalment responem “bé”. Acostuma a ser mentida.  Per què mentim? Per  aparentar, per vergonya, per mandra, per no crear una situació incòmode… 

El nou espectacle és un concert de 75 minuts que explora irònicament la necessitat humana d’aparentar que tot va bé. Es convida al públic, sempre des de l’humor, a reflexionar sobre la comoditat i la resignació, les noves tecnologies, les relacions humanes i l’amor. Tot això gira al voltant de  la complexitat de voler ser una dona empoderada, amb les limitacions que la societat -i sovint, una mateixa- imposa. És un espectacle dinàmic, amb interacció amb el públic i on els components canvien constantment d’instrument. Es serveix d’un repertori totalment nou, amb format trio i, en ocasions, bases electròniques. 

Xavi Palomera Fotografies
Tancar Menú